Otkrij savršenu kafu

Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationSveža mlevena kafa
Sveža mlevena kafa
Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationBlack ’n’ Easy
Black ’n’ Easy
Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationInsta Grand
Insta Grand

#hajmonakafu

#Fun #Recept #Kviz ##DidYouKnow #I miris i ukus #hajdedaimamovremenaPogledaj sve
Ne gledaj u šolju, pregledaj se!
hajdedaimamovremena

Ne gledaj u šolju, pregledaj se!

Upoznaj Grand Kafu

Hajde da imamo vremena i za sebe

Pogledaj video

Oslušni sebe da „ne proključaš“

U moru obaveza, od poslovnih, životnih pa do brige o drugima, negde ispod površine ostaju naše potrebe i briga o nama samima. Često smo skloni da zanemarujemo sebe i svoje potrebe, da ih potisnemo i ignorišemo. Jurimo i žurimo i prećutno kipimo dok na kraju ne proključamo.

Zašto je važno da se posvetiš sebi?

Vreme za sebe, makar 5 minuta tokom dana može biti prilika da zastanemo, oslušnemo sebe, bolje razumemo svoje potrebe i uradimo nešto u vezi sa njima. Ovi trenuci našeg uživanja daju nam snagu, dobro raspoloženje i osećaj sreće. Ovo je izuzetno važno jer jedino kada smo mi dobro možemo biti dobri i za sve druge.

Pročitaj više

Kako da nađeš vreme za brigu o sebi?

Postavljanje prioriteta odlična je polazna osnova. Razdvajanje važnog od manje važnog pomoći će nam da bolje organizujemo dan i unapred isplaniramo vreme i za svoje potrebe. Delegiranje i podela obaveza takođe je značajna veština koja nam pomaže za pronađemo vremena za sebe. Ne moramo sve da radimo sami a zajednički rad na obavezama biće prilika da sa bliskim ljudima popijemo i kaficu.

Prepusti se onome u čemu uživaš

Često nismo svesni šta nas opušta i u čemu uživamo, ali ključ je u tome da zavirimo u sebe i pronađemo šta je to. A šta je bolji saveznik u ovom poslu od šolje tople kafe koja nam bolje od bilo čega drugog pomaže da zastanemo i duboko pogledamo u sebe.

Hajde da imamo vremena i za sebe

Jedino kada smo mi dobro možemo biti dobri i za druge. Zato ne zanemarujte svoje potrebe. Odvojite vreme za sebe. Ne preuzimajte na sebe previše obaveza. Trudite se da svakog dana priredite sebi iskustvo u kom uživate i koje vam prija. I naravno, ne zaboravite svoju kafu koja je istovremeno i trenutak za uživanje ali i prilika da se bolje povežete sa sobom.

Da ne bi došlo do burnout sindroma, važno je dati prioritet brizi o sebi. Vodi računa o sebi i nemoj da proključaš, to mora samo voda za kafu. :)

Uradi kviz i saznaj koliko dobro brineš o sebi

Da li si ekspert za brigu o sebi ili tek počinješ da pronalaziš svoj put? Saznaj odmah. 

Hajde da imamo vremena i za sebeBeanBean
Hajde da imamo vremena i za sebe
Kviz

Hajde da imamo vremena i za sebe

Bean

Prati nas na Instagramu

Budi i ti deo kampanje „Hajde da imamo vremena za i sebe“ i podeli svoje trenutke sa nama. Označi objavu heštegom #hajdedaimamovremena.