Otkrij savršenu kafu

Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationSveža mlevena kafa
Sveža mlevena kafa
Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationBlack ’n’ Easy
Black ’n’ Easy
Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationInsta Grand
Insta Grand

#hajmonakafu

#Fun #Recept #Kviz ##DidYouKnow #I miris i ukus #hajdedaimamovremenaPogledaj sve
Ne gledaj u šolju, pregledaj se!
hajdedaimamovremena

Ne gledaj u šolju, pregledaj se!

Upoznaj Grand Kafu

Magija Perua u šoljici kafe!

Prepoznatljivi portfolio Grand Single Origin kafa sa jedinstvenim geografskim poreklom upotpunjen je novim ukusom koji donosi magiju Perua u šoljici kafe - Grand Single Origin Peru Chanchamayo! Pripremite se za egzotičnu avanturu u tropskim peruanskim predelima, gde se uzgaja najkvalitetnija gourmet kafa koja je po svom sastavu 100% Arabica.

Grand Single Origin Peru kafa uzgaja se u tropskoj oblasti Chanchamayo, koja se nalazi na samom obodu peruanskog Amazona u netaknutoj prirodi. Specifična klima i visoka vlažnost ovog regiona idealni su za uzgoj kafe vrhunskog kvaliteta, kao i omiljeno stanište tukana, jedne od najneobičnijih vrsta ptica na svetu koja krasi i dizajn ambalaže. Ova kafa bogata je slojevitim čokoladnim ukusom i pratećim notama badema i citrusa, donosi egzotiku Perua u vaš dom.

Grand Single Origin Peru Chanchamayo je stigao u atraktivnom, inovativnom pakovanju koje, prvenstveno, omogućava očuvanje svežine i kvaliteta kafe, istovremeno vodeći računa o zaštiti životne sredine, jer ne sadrži aluminijum i u potpunosti se može reciklirati. Genprotect folija predstavlja odgovoran korak ka smanjenju ekološkog uticaja ambalaže u industriji kafe, pružajući potrošačima mogućnost da uživaju u vrhunskom proizvodu bez negativnih posledica po okolinu, a svima nama omogućava da zajedničkim snagama više brinemo o planeti i njenom zagađenju. 

Ne samo po ukusu, koji nudi pravu malu avanturu kroz prašume Amazona, novi član Single Origin porodice je po mnogo čemu specifičan i inovativan. 

Ovo je prva Grand kafa koja nosi oznaku Rainforest Alliance, sertifikata koji garantuje da je kafa uzgajana na farmama u skladu visokim standardima održivosti uz posebnu brigu o biodiverzitetu, očuvanju prirodnih resursa i boljim životnim uslovima radnika. Takođe, zahvaljujući Blockchain tehnologiji i Farmer Connect platformi, koja je prvi put u regionu predstavljena 2021. kroz Grand Single Origin portfolio, najnoviji ukus takođe sadrži QR kod putem kog potrošači mogu da se povežu sa farmerima iz Perua. Na ovaj način su im na raspolaganju sve informacije o novoj omiljenoj kafi u smislu lokacije gde se ona uzgaja i ko je uzgaja, preko svih tačaka transporta, pa sve do njenog krajnjeg odredišta u Beogradu. 

„Vođeni pozitivnim reakcijama potrošača na prva dva Grand Single Origin ukusa (Brazil Cerrado i Rwanda Bourbon), ali i našom kontinuiranom težnjom ka transparentnom i odgovornom poslovanju, otišli smo korak dalje kada je u pitanju Grand Single Origin Peru Chanchamayo. Izuzetno smo ponosni što smo kao kompanija usmereni na kreiranje dodatne vrednosti koja se ne tiče samo organoleptike i neprosrednog iskustva potrošača sa proizvodom, već se bavimo i širim kontekstom poslovanja, naročito oblastima održivog razvoja i uticaja koji stvaramo na prirodnu sredinu. Implementacija  Rainforest Alliance sertifikata u naš portfolio predstavlja  potvrdu posvećenosti Grand kafe održivim praksama u lancu snabdevanja kafom”, rekao je Gojko Banatski, Marketing menadžer Grand kafe.

Kao regionalni lider u kafi, Atlantic Grand poslednjih nekoliko godina ulaže velike strateške napore u pravcu modernizacije i unapređenja iskustva korisnika u ispijanja najpopularnijeg kafenog napitka u regiji – domaće kafe. Kroz svoju posebnu liniju proizvoda, Grand Single Origin potrošačima se daje prilika da u kategoriji domaće kafe uživaju u prestižnim sortama arabike, najvišeg kvaliteta, koje potiču iz specifičnih mikrolokaliteta i imaju jedinstven i neponovljiv profil ukusa. I zato, ovog proleća uživajte u neprevaziđenom mirisu i ukusu, kao i autentičnom karakteru Grand Single Origin Peru kafe koja će osvojiti vaša nepca već pri prvom gutljaju