Otkrij savršenu kafu

Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationSveža mlevena kafa
Sveža mlevena kafa
Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationBlack ’n’ Easy
Black ’n’ Easy
Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationInsta Grand
Insta Grand

#hajmonakafu

#Fun #Recept #Kviz ##DidYouKnow #I miris i ukus #hajdedaimamovremenaPogledaj sve
Ne gledaj u šolju, pregledaj se!
hajdedaimamovremena

Ne gledaj u šolju, pregledaj se!

Upoznaj Grand Kafu

Zašto ne bi trebalo da izađeš iz kuće bez prve jutarnje kafe

Pozitivan stav je kao savršena šoljica kafe – ne počinjite dan bez njega!

Sigurni smo da je svakom od vas poznat onaj osećaj buđenja sa željom da odspavate još malo, makar 5 minuta duže. Ipak, pred vratima vas čeka novi dan, pun različitih izazova, zato - osmeh na lice i započnite ga sa elanom! Zatvorite oči na kratko, udahnite duboko i pomislite na šoljicu omiljene kafe, na onu neodoljivu aromu i pun ukus, koji osećate u svakom gutljaju. Baš ta šoljica vašeg nezamenljivog napitka, pružiće neophodnu dozu energije i motivacije svakog novog jutra i biće vam jasno zašto bi trebalo da bude sastavni deo vašeg početka dana.

Da li znate da su ti prvi jutarnji minuti od neprocenjive važnosti za dobar kvalitet ostatka dana? Jer koliko ste samo puta čuli nekoga da kaže ili koliko je puta i vama prošlo kroz glavu, da dan nije najbolji jer ste ustali „na levu nogu“? Nijedna odevna kombinacija vam nije dovoljno dobra, gužva je u saobraćaju, nervirate se jer kasnite – ima tu još mnogo stvari oko kojih biste mogli negodovati. Ipak, često stvari nisu toliko loše kako se ponekad čine. Opustite se i naoružajte pozitivnom energijom, i verujte da će se vaša perspektiva gledanja na sve izazove u potpunosti promeniti.

Ako ste u gužvi, zastanite na trenutak i pozovite neku dragu osobu, kojoj će vaš poziv izmamiti široki osmeh. Recite prijateljima da ih čekate na vašem zajedničkom mestu nakon posla. Odvojite vreme za ono što je zaista važno u svakom danu - kao što uvek odvojite vreme za tu jutarnju šoljicu sveže mlevene Grand kafe koju pijete u miru, onako kako najviše volite i kako se najbolje opuštate. Kada je skuvate i čitav vaš dom zamiriše, za trenutak kao da sve magično zastane, zar ne? Već pri prvom gutljaju osetićete zahvalnost za te trenutke uživanja u savršenoj harmoniji zavodljivog mirisa i ukusa, koji obuzima sva vaša čula.

Nakon što vas je šoljica kafe razbudila i nakon što ste se napunili pozitivnom energijom, razbistrili i organizovali svoje misli, biće vam mnogo lakše da zakoračite u dan.

Sa takvim stavom, ne sumnjamo da ćete biti pobednici u svakom svom danu i izvući ono najbolje iz njega. Kontinuitet je izuzetno važan, zato pažljivo birajte svoje rituale, kako biste na pravi način započeli svoja jutra. Buđenje, džezva na ringlu, osmeh na lice i svaki dan će sigurno biti dobar!