Otkrij savršenu kafu

Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationSveža mlevena kafa
Sveža mlevena kafa
Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationBlack ’n’ Easy
Black ’n’ Easy
Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationInsta Grand
Insta Grand

#hajmonakafu

#Fun #Recept #Kviz ##DidYouKnow #I miris i ukus #hajdedaimamovremenaPogledaj sve
Ne gledaj u šolju, pregledaj se!
hajdedaimamovremena

Ne gledaj u šolju, pregledaj se!

Upoznaj Grand Kafu

Nova kampanja Grand kafe sa Anđelkom Stević Žugić u glavnoj ulozi

Hajde da imamo vremena i za sebe!

Često čujemo da se živi sve brže, da zbog stresa i brojnih obaveza dolazi do sindroma burnout-a, te treba postaviti granice i odvojiti vreme za sebe. Ali šta to zapravo znači? Kada ste poslednji put odlučili da udovoljite sebi, ali onako, iskreno i samo – sebi? Prošetali do svog skrivenog kutka, gde možete da oslušnete svoje želje i potrebe u tišini. Kada ste poslednji put isključili notifikacije na telefonu, pripremili šoljicu omiljene kafe i uživali u najdražoj knjizi ili filmu? Ova pitanja nam pomažu da se preispitamo koliko zaista slušamo sebe, a ukoliko nemamo odgovore na njih, to može značiti da sebi ne posvećujemo dovoljno vremena pa se može desiti i da „proključamo“!

Simboličan primer za to je upravo priprema omiljene kafe, koja može lako da proključa ako je ne sklonimo na vreme sa ringle. Zato Grand kafa, uz prepoznatljiv slogan “Hajde da imamo vremena”, već četvrtu godinu zaredom podseća koliko je važno da odvojimo vreme za ljude i stvari koje volimo, ali i za nas same. Nastavkom ove kampanje i u 2024. godini, poručuje da je neophodno da vodimo računa najpre o sebi, kako bismo mogli da brinemo i o drugima.

Ovog puta, kampanji se pridružila naša poznata glumica Anđelka Stević Žugić, koja je na slikovit i autentičan način dočarala razne situacije iz života savremene žene, u kojima se mnoge prepoznaju. Ona je poslovna žena, ali ujedno brižna i požrtvovana prema svojim najbližima. Koleginica koja se u hodu priprema za važan poslovni sastanak, majka koja vozi dete u vrtić, šopingholičarka… Ona je sve, ali sa merom! Ovo je poruka o odgovornoj ženi koja je uspela da udahne duboko i zastane u pravim momentima, kako bi „sklonila džezvu sa ringle“ na vreme.

„Često žongliramo između različitih uloga i obaveza u toku svakog dana, što ponekad može da bude zaista izazovno, pa se desi da nam negde „prekipi“. Iako uživam u ulozi majke, supruge, glumice, druženju sa prijateljima, naučila sam kada je neophodno ostati sama sa sobom, napraviti pauzu i predahnuti. Tada kažem sebi – prvo jedna kafica, pa onda sve ostalo. Upravo zbog toga sam se poistovetila sa ovom kampanjom Grand kafe, koja je ujedno i podsetnik za sve nas da uvek nađemo makar malo vremena i za sebe, za svoje misli, kao i one male rituale koji nas čine srećnim. Samo na taj način možemo uspešno da težimo balansu u svakom danu“, kaže Anđelka Stević Žugić.

Postoje one male (i malo veće) stvari koje smo toliko puta želeli da uradimo samo za svoju „dušu”, ali kada ih se setimo, već sledećeg trena pomislimo da nemamo kad. Ponekad provodimo previše vremena radeći ono što moramo jer mislimo da obaveze ne mogu da sačekaju, umesto onog što zaista volimo.

Zato, hajde da imamo vremena i za sebe, baš sada!