Otkrij savršenu kafu

Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationSveža mlevena kafa
Sveža mlevena kafa
Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationBlack ’n’ Easy
Black ’n’ Easy
Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationInsta Grand
Insta Grand

#hajmonakafu

#Fun #Recept #Kviz ##DidYouKnow #I miris i ukus #hajdedaimamovremenaPogledaj sve
Ne gledaj u šolju, pregledaj se!
hajdedaimamovremena

Ne gledaj u šolju, pregledaj se!

Upoznaj Grand Kafu

Neka tvoje popodne postane sinonim za uživanje i opuštanje

Bez obzira na to da li ste jutarnji ili popodnevni tip osobe, ne sumnjamo da većina vas pomisli na šoljicu prave domaće kafe „čim otvori oči“. Baš ta velika jutarnja šoljica je svakodnevno potrebna doza motivacije, energije, i trenutak za sebe bez kojeg ne započinjete dan.

A kada se završe obaveze, dolazi dugo očekivani deo dana kada možete u potpunosti da se posvetite dragim ljudima, aktivnostima i malim zadovoljstvima koja vas ispunjavaju.

Neprocenjivi osećaj uživanja u gutljaju popodnevne kafe, probudiće sva vaša čula i podići vam nivo energije. Zastanite tada na trenutak ili dva i zapitajte se šta je ono što vas najviše ispunjava, čemu već toliko dugo želite da se posvetite, a nikako da stignete.

Sve je lepše kad se deli, tako da ne zaboravite da podelite neke zanimljive, svakodnevne situacije u razgovoru sa vašim ukućanima. Zajedno odvojite vreme za ispijanje omiljene kafe, prepustite se istraživanju interesantnih igrica sa vašim najmlađima i stvorite popodneva za pamćenje. Kvalitetno provedeno vreme, u krugu najmilijih, treba da bude imperativ u svakom danu. Zato, neka šoljica domaće Grand kafe bude poziv na druženje i podsetnik na ono za šta jednostavno morate da imate vremena – za trenutke koji su zaista važni.

Iskoristite vaša popodneva za nove ili stare interesantne hobije. Postoje različite zanimljive tehnike crtanja ili slikanja, koje će sigurno osloboditi vašu kreativnost i u koje možete uključiti i najmlađe članove porodice. Ne sumnjamo da će ovo biti odlična prilika za mnogo smeha i zabave. Ako biste usput i da se zasladite, pravac u kuhinju, i u potragu za receptima za kolače. Sigurni smo da u vašoj kući postoji mnoštvo sastojaka koje možete iskoristiti za pravljenje jednostavnih kolača, a uz šoljicu omiljene kafe, uživanje u njima će biti potpuno.

Ako ponekad osećate i potrebu da ostanete sami sa sobom, i to je sasvim u redu. Želite samo udobno da se smestite u neki kutak svog doma, maštate, sanjarite, čitate. Možete da „prelistate“ i šta to ima novo na sajtu Grand kafe, i pronađete brojne zanimljive tekstove. Uz to, iskoristite ga da skuvate domaću kafu baš onakvu kakvu je volite i uživate u svakom gutljaju. Ovakvi rituali su veoma značajni za „punjenje baterija“.

I zato svako popodne nađite jedan trenutak za sebe, one i ono što volite. Neka popodne bude novi početak dana, koji ljubomorno čuvate i koristite na najbolje moguće načine. Vreme je dragoceno, zato zakuvajte vašu omiljenu Grand kafu i posvetite se onome što je zaista važno!

Kako vi najviše volite da provodite vaša popodneva i sa kim ih najradije delite?