Vesti

#SamoUzivaj i osvoji super nagrade

Spremi se da svima pokažeš šta je za tebe uživanje, jer je u toku Insta Grand nagradni konkurs!

Šta je potrebno da uradiš? Kupi 10 kesica bilo koje Insta Grand kafe, registruj se na sajt www.samouzivaj.rs koristeći БИ broj sa fiskalnog računa i postavi fotku ili video na kom se vidi šta je za tebe uživanje. Moguće je postaviti i video i fotku, a takođe imaš mogućnost da dodatno obrazložiš postavljeni materijal tekstom do 500 karaktera. Dakle, podeli sa nama kako i u čemu najviše uživaš, a mi ćemo nagraditi najkreativnije učesnike.

Konkurs traje do 06.12.2020, odvija se u 4 kruga, a svake nedelje nagrađujemo 6 najboljih profila. Imaćeš šansu da osvojiš vredne nagrade - prvo mesto osvaja iPhone 11, drugo mesto JBL charge 4 bluetooth zvučnik, treće JBL tune 220 bluetooth slušalice, a preostala tri mesta očekuje Insta Grand paket sa šoljom i 60 kesica kafe.

Povratak

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možeš da postaviš njihova ograničenja. Više informacija potraži u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogući ili onemogući veb stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve U redu!