Vesti

Prava turska, kao stvorena za putovanja

Leto nam se bliži, a sa njim i putovanja koja smo željno iščekivali! Za sve vas koji ne možete da zamislite putovanje bez omiljene kafe, tu je Grand Black'n'Easy prava turska spremna za minut. Ova kafa je kao stvorena za putovanja, laka za poneti i brzo se sprema gde god da ste. Kako bi vaš odmor bio potpun, imate priliku da do 27. juna učešćem u Grand Black’n’Easy digitalnoj igrici osvojite čak 60 poklona svake nedelje!

Sigurno već znate da je prilikom pripreme Black’n’Easy kafe dovoljno da samo sadržaj kesice prelijete vrelom vodom i uživanje u pravoj turskoj kafi može da počne. Upravo to je potrebno da uradite u okviru Grand Black’n’Easy igrice i možete osvojiti poklone koji će vam biti više nego korisni za svako putovanje! Mehanizam igrice je isti kao i kada sami pripremate Black’n’Easy - sipate kafu, potom prelijete vodom, promešate kašičicom i Black'n'Easy je spreman! Po završetku pripreme, odmah ćete saznati da li ste osvojili neki od poklona, a to mogu biti - kofer, ranac, polaroid fotoaparat, Sport Vision vaučer, mini štampač za slike, bluetooth zvučnik ili Black'n'Easy paket kafe.

Nemojte da razmišljate da li će u vašem prtljagu biti dovoljno mesta da ponesete Black’n’Easy na odmor, jer se lako pakuje i staje u svaki kofer. Bez oklevanja  igrajte , jer veoma lako i brzo možete osvojiti vredne poklone, koji će upotpuniti vaše letnje putovanje! Zato odvojite minut za pripremu i potpuno se prepustite uživanju u Black'n'Easy pravoj turskoj kafi koja je kao stvorena za putovanja!

Povratak

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možeš da postaviš njihova ograničenja. Više informacija potraži u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogući ili onemogući veb stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve U redu!