Vesti

Izazov 21 dan

Više čitanja a manje skrolovanja po ekranu telefona? Učenje novih kulinarskih tehnika? Šetnja ljubimca (baš) svako veče? Ovo su samo neke od odluka koje većina ljudi želi da pretvori u naviku.

A koja je vaša odluka?

Ukoliko želite da učestvujete u aktivaciji, potrebno je da sa Instagram profila Grand kafe (www.instagram.com/grand.kafa/), preuzmete ili uslikate Instagram story vizual. Zatim da, u predviđeno polje na vizualu, upišete svoju odluku. Poslednji korak je da to podelite kao svoj Instagram story i označite (tagujete) Grand kafa Instagram profil.

Autori 20 najkreativnijih odluka dobiće poklon paket. On sadrži sve što je potrebno da bi se odluka lakše pretvorila u naviku. Personalizovani Grand kafa planer dobrih navika - za upisivanje svih obaveza, planova i odluka. Da bi stranice planera izgledale još lepše, tu je i set samolepljivih stikera. Kako bi planiranje pretvorili u jedinstveno iskustvo, pripremili smo i Grand kafa šoljicu i pakovanje Grand kafe.

Kreativni konkurs je ujedno deo i kampanje “Hajde da imamo vremena”. Njen cilj je da osnaži pojedince da svakog dana odvoje malo vremena za sebe i stvari koje vole. Ova platforma takođe podseća na važnost izdvajanja vremena za naše najdraže i zajedničko uživanje u šoljici omiljenog napitka.

Aktivacijom želimo i da utičemo na mentalnu higijenu ljudi, koja je posebno narušena u doba pandemije. Kako je proleće doba godine u kom svi preispituju novogodišnje odluke i njihovu realizaciju, ideja je da iz ovog konkursa nastane digitalni pokret. Cilj pokreta je da motiviše ljude da odvoje vreme za rutinu koja će im pomoći da brinu o sebi.

Više informacija o pravilima konkursa možete pronaći na ovom linku.

Povratak

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možeš da postaviš njihova ograničenja. Više informacija potraži u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogući ili onemogući veb stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve U redu!