Vesti

Insta Grand x Senidah izazov

Za sve one koji pored uživanja u Insta Grand kafi prihvataju izazove i vole da iskazuju svoju kreativnost, pripremili smo seriju izazova na našem instagram profilu.

Insta Grand aktivacija se sastoji iz 10 izazova, u kojima će svi naši fanovi imati priliku da osvoje 10 Senidinih odevnih komada i modnih detalja iz spota za pesmu »Samo uživaj«  – od jakni, sakoa, mantila do nakita, mikrofona i drugih aksesoara. Prvi izazov počeo je 1. Juna i trajaće do 10. avgusta, a sve što je potrebno za učešće jeste da se prepustite uživanju u  kremastoj Insta Grand kafi. Sačuvajte kesice, potom ih iskoristite za svaki od izazova i uz pomoć njih pokažite svoju originalnost i kreativnost u pravljenju različitih aksesoara, a potom ih u formi slike objavite  na svoj Instagram profil uz #samouzivaj i tag @instagrandkafa profila.

Samo uživajte i pratite nas, jer uskoro sleduje još iznenađenja 😊

Povratak

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možete da postavite njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite veb stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve U redu!