Zabava

Upišite onlajn kurs koji možete pohađati dok ispijate kafu

Od malih nogu težimo ka stalnom učenju i razmeni znanja. U detinjstvu je to neprimetno jer učimo kroz igru, a tokom školovanja i kasnije - rada, nadograđujemo svoje veštine i sposobnosti. Često se edukacija svakog od nas razlikuje u odnosu na lična interesovanja, pa slobodno vreme koristimo za pohađanje kurseva koji su baš po našoj meri.

Za razliku od ranijeg perioda, kada su bile aktuelne tradicionalne metode, poslednjih godina je primetna ekspanzija onlajn obrazovanja. Sada, kada je sve podređeno radu i učenju od kuće, ovaj trend je dosta intenzivniji, a u ponudi su čak i besplatni kursevi koje možete pohađati dok ispijate kafu iz udobnosti svoga doma.

Ukoliko se i dalje niste odlučili na ovaj korak, mi vam dajemo nekoliko predloga, kako biste što bolje iskoristili vreme i uštedeli novac.

Besplatni onlajn kursevi u okviru Ivy League univerziteta

Eminentni univerziteti kao što su Brown, Harvard, Cornell, Princeton, Dartmouth, Yale, Columbia i Pennsylvania, u ponudi imaju oko 500 online kurseva, koji su podeljeni u desetak kategorija. Lista obuhvata oblasti koje su danas u žiži interesovanja, što opravdava veliko interesovanje za njih.

Pogledajte listu i jednim klikom istražite sve mogućnosti.

 

Besplatni onlajn kursevi British Councila

Ukoliko nijedan od prethodno navedenih kurseva ne odgovara vašim kriterijumima, svakako postoji alternativa. U nastavku vam dajemo pregled nešto izmenjenog spiska, a vi odlučite koji od njih vam može pomoći u profesionalnom razvoju i integritetu.

Biznis i menadžment

Kreativna umetnost i mediji

Priroda i životna sredina

Politika i društvo

Književnost

Zdravstvo i medicina

Nauka, inženjering i matematika

Pravo

Istorija

IT & računarske nauke

Obrazovanje

Jezici

Studijske veštine

Psihologija i mentalno zdravlje

Alison besplatni onlajn kursevi digitalnog marketinga

Alison zajednica broji više od šest miliona registrovanih korisnika, kojima pruža standardizovane i sertifikovane besplatne kurseve. Putem ove platforme možete usavršiti svoje veštine iz oblasti digitalnog marketinga, koji u poslednje vreme ima veliki značaj i potencijal.

Vama prepuštamo da procenite da li vredi pokušati i pozivamo vas da nam u međuvremenu, uz kafu, napišete koja su vaša interesovanja.

Sve novosti

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možete da postavite njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite veb stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve U redu!