Zabava

Serije koje će obeležiti jesen na TV ekranima

Stiže jesen polako, a sa njom kraći i hladniji dani koji donose potpunu promenu dnevne rutine. Mnogi ne vole ovo godišnje doba, jer je najava zime, ali ima i onih koji jesen sa nestrpljenjem očekuju, koliko god to čudno zvučalo. Među njima su sigurno i ljubitelji serija, jer se baš tokom ovog godišnjeg doba premijerno prikazuje veliki broj novih serija.

Iako je pandemija korona virusa usporila, čak i uticala na odlaganje snimanja novih epizoda, ipak nas ove jeseni očekuje bogat repertoar na TV ekranima i striming servisima. Bez obzira na to da li volite domaće ili strane serije, sigurni smo da će se za svakoga naći nešto što može ispuniti hladno i kišno veče ili vikend. Sve što je potrebno je da skuvate šoljicu omiljene sveže mlevene kafe, pročitate naše preporuke i prepustite se uživanju u avanturama junaka novih serija. 

Hotel Balkan

Hotel Balkan je telenovela koja povezuje prostor Banjaluke, Beograda i čitave regije kroz modernu, melodramsku priču o jednoj uspešnoj porodici koja ima svoju budućnost, ali i prošlost. Prva sezona serije  od jeseni će biti emitovana na kanalu Superstar TV, kada kreće i snimanje druge sezone.

Serija gledaoce vodi na putovanje kroz vreme u tridesete godine 20. veka, a pod krovom hotela se spajaju prošlost i sadašnjost. U fokusu radnje serije je porodični biznis ugledne banjalučke porodice, obavijen brojnim spletkama. Generacijski jaz, sukobi, borba za nasledstvo, porodični gresi i tajne prožimaju se kroz živote članova porodice u čijem vlasništvu se nalazi hotel.

Ovo je u stvari priča o porodici koja misli da je stala na svoje noge, da živi život bez problema, ali nailazi teško i komplikovano vreme koje je demantuje. Kroz seriju se prepliću situacije i okolnosti koje publika na Balkanu može da prepozna kao svoj život, kao svoje probleme, dok sanja o nekom boljem, obećanom životu, daleko odavde.

Državni službenik – druga sezona

Druga sezona kriminalističke televizijske serije Državni službenik biće emitovana tokom jeseni i zime kanalu Superstar TV i ima ukupno 12 epizoda. U nastavku, uz mnogo obrta, pratićemo zanimljive zaplete, a u fokusu radnje ovog puta biće teme koje se dotiču sajber kriminala, IT tehnologije i uticaja društvenih mreža na javno mnjenje.

Ova akciona serija Predraga Gage Antonijevića i Dimitrija Vojnova već prvom sezonom nesumnjivo je uvela nove standarde u televizijskom sadržaju kod nas, prikupivši svu pažnju i simpatije gledalaca. Ekipi vrhunskih glumaca iz prve sezone poput Milana Marića, Žarka Lauševića, Nebojše Dugalića, Marte Bjelice i Ljubomira Bulajića, pridružuju se Nikola Rakočević, Petar Benčina, Tanasije Uzunović, Miodrag Krstović i mnogi drugi, a koje su njihove uloge u lavirintu intriga moći ćete da saznate uskoro.

 

Fargo – sezona 4

U četvrtoj sezoni ove antologijske serije, koju je kreirao Noa Havlei, prikazuje se mafijaški rat u Kanzas Sitiju 1950-ih, što znači da možete očekivati glasan džez i puno oružja. Kao i u ostalim sezonama serije Fargo, glumačka ekipa je sjajna, uključujući Timotija Olifanta, Džesi Bukleija, Bena Vhishava, Džeka Hjustona, Džejsona Švarcmana, a glavnu ulogu ima Kris Rok. Iako treća sezona, po mišljenju mnogih, nije u potpunosti ispunila apsurdno visoku lestvicu koja je postavljena u prethodne dve sezone, rani trejleri pokazuju da ova najnovija priča može ponovo da osvoji srca njenih ljubitelja.

Ukoliko niste Fargo gledali do sada, preporuka je da počnete sa bindžovanjem prve tri sezone što je pre moguće, jer četvrta sezona počinje sa prikazivanjem 27. septembra.

Ratched

Ratched je američka psihološka triler dramska serija o istoimenom liku iz romana Kena Kesei-a „Let iznad kukavičjeg gnezda“. Seriju je napisao Evan Romanski, a razvio Rajan Marfi, dok je glavna uloga pripala Sari Polson. Serija je u stvari napisana kao uvod prethodno pomenutom romanu. Ratched je dobio dvosezonsko snimanje serije, pa se može očekivati i njen nastavak. Prvu sezonu ove serije možete  premijerno pogledati na Netflix-u krajem septembra.

Next

Next je američka naučno-fantastična kriminalistička televizijska serija koju je za kompaniju Fox napisao Mani Koto. Prvobitno je bio plan da se serija premijerno prikaže tokom sezone 2019–20, ali je sve odloženo na jesenji raspored televizijske sezone 2020–21 zbog pandemije korona virusa. Serija je usredsređena na napore nacionalnog tima za kibernetičku sigurnost da se suprotstavi „nevaljaloj“ veštačkoj inteligenciji sa sposobnošću da se neprestano usavršava. Serija je pravi izbor za ljubitelje naučne fantastike. Premijera je zakazana za 6. oktobar.

Da li vi imate svoju omiljenu seriju koju sa nestrpljenjem očekujete ove jeseni? Napišite u komentaru koju seriju vi gledate uz šolju omiljene sveže mlevene kafe.

Povratak

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možete da postavite njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite veb stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve U redu!