I miris i ukus

Kako da odaberete najbolju sveže mlevenu kafu?

Kupujte kafu od pouzdanih proizvođača, jer imaju stroge procedure nabavke, provere kvaliteta, prerade i pakovanja kafe, što garantuje ujednačen kvalitet sadržaja u svakoj kesici. Ukoliko želite pravi, pun ukus domaće kafe, uvek ćete izabrati ono pakovanje koje sadrži isključivo zrna kafe, bez raznih dodataka. Mešanje kafe sa dodacima nije zabranjeno, ali je obaveza proizvođača da na pakovanju to jasno istakne.

Da li ste se ikada, kada otvorite pakovanje svoje omiljene sveže mlevene kafe, zapitali kako njen miris i aroma ostaju sačuvani i mesecima posle pakovanja, ne gubeći na kvalitetu? Prava ambalaža ključni je zaštitnik omiljenog napitka od njegovih glavnih „neprijatelja“: kiseonika i vlage. Ukoliko sveža mlevena kafa, nakon pakovanja, bude izložena dejstvu bilo kojeg od ovih faktora, svežina i aroma kafe se mnogo brže izgube. Zato obratite pažnju na izgled ambalaže: da li je ona dobro zatvorena, bez ikakvih fizičkih oštećenja, ili je pakovanje papirno i nevešto urađeno. Varovi na pakovanju su od velike važnosti: kvalitet njihove izrade čini prvu liniju odbrane kafe od štetnih spoljnih uticaja. Pored toga, potražite na deklaraciji informaciju da li je pakovano u zaštitnoj atmosferi, jer ona obezbeđuje svežinu proizvoda, čak i godinu dana nakon pakovanja.
Miris i Ukus - kava
Iako kafu u kesici ne možete da „degustirate“ u prodavnici kako biste procenili njen miris i aromu, na pakovanjima Grand kafe postoje praktične oznake stepena uprženosti i aromatičnosti, kako biste samo pogledom na ambalažu znali kakav ukus možete da očekujete. Broj „obojenih“ zrna kafe na pakovanju pomoći će da odlučite o tome koja kombinacija ukusa vam najviše odgovara: nežna i aromatična Grand Aroma, tradicionalna i uvek dobra Grand kafa Gold, intenzivna Grand kafa Strong ili superiorna Grand DeLuxe. Odaberite omiljenu sveže mlevenu kafu, i prepustite se užitku u mirisu i ukusu baš po vašoj meri!

Podelite sa nama detalje na koje vi obraćate pažnju kada birate sveže mlevenu kafu, od koje očekujete savršenu kombinaciju mirisa i ukusa?

 

Povratak

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možeš da postaviš njihova ograničenja. Više informacija potraži u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogući ili onemogući veb stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve U redu!