Cover photo

  proizvod

Grand Strong

JAKA A PITKA

Grand Strong kafa, svojim jakim a pitkim ukusom kafe, intenzivnom aromom i prepoznatljivom tamnobraon bojom, ispuniće očekivanja i najzahtevnijih kafoljubaca.

Stepen uprženosti

Aromatičnost

Stepen kiselosti

Punoća ukusa

  • 100g
  • 200g

PUNOG UKUSA I PRAVE GORČINE

Autentičan ukus Grand Strong kafe daje specijalna mešavina pažljivo odabranih i jače uprženih zrna kafe i tradicionalno mlevenje na kamenim mlinovima.

OTKRIJ AROME
U ŠOLJICI GRAND STRONG KAFE

  • pečeni orah
  • med
  • bor

Intrigantna kombinacija ukusa u kojoj dominiraju arome pečenog oraha i meda, dok nagoveštaj arome bora u pozadini pruža punoću ukusa i istrajnost arome.

KADA TI JE POTREBAN
SNAŽAN POKRETAČ

Kada ti se čini da nemaš energije ili koncentracije, Grand Strong kafa je pravi izbor da te inspiriše i pokrene na akciju.

ZA ČAROLIJU UKUSA

Kombinacija pravih hrskavih domaćih kolača sa orašastim plodovima i Grand Strong kafe, intenzivne arome i prave gorčine, razbudiće tvoja čula.

TVOJ SLATKI RITUAL

Mlečna čokolada, punjena slatkim filom od karamela ili cimeta, u kombinaciji sa intenzivnom aromom pečenih oraha i meda Grand Strong kafe – za pravi udar energije.

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možeš da postaviš njihova ograničenja. Više informacija potraži u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogući ili onemogući veb stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve U redu!