Cover photo

  proizvod

Grand Dekofe

PUN UKUS, BEZ KOFEINA

Prepusti se uživanju u bogatoj peni i prepoznatljivom Grand i mirisu i ukusu prave domaće kafe, bez kofeina.

Stepen uprženosti

Aromatičnost

Stepen kiselosti

Punoća ukusa

  • 200g

PRAVOG UKUSA I BOGATE PENE

Iz posebno odabranih zrna kafe izdvojili smo kofein pre pečenja, na potpuno prirodan način, i tako dobili prepoznatljivi ukus prave kafe bez kofeina.

OTKRIJ AROME
U ŠOLJICI GRAND DEKOFE KAFE

  • pečeni lešnik
  • karamel
  • višnja

Aromatična kombinacija u kojoj dominiraju slatkaste note pečenog lešnika i karamela, uz blage voćne note višnje u pozadini za uravnotežen ukus.

ZA UŽIVANJE U KAFI,
U SVAKOM TRENUTKU

Uz omiljenu knjigu u kasnim večernjim satima ili još jednu kafu sa prijateljima, Grand Dekofe kafa pruža ti mogućnost uživanja u omiljenom ritualu, bez ograničenja.

ZA ČAROLIJU UKUSA

Zdrava kremasta poslastica od svežeg, bobočastog voća sa hrskavim ovsenim pahuljicama i bademima, idealno se slaže sa aromatičnom Grand Dekofe kafom, pravom kafom bez kofeina.

TVOJ SLATKI RITUAL

Crna čokolada sa komadićima pomorandže, intenzivnog ukusa i osvežavajuće arome, i šoljica omiljene kafe bez kofeina – za zdravo uživanje u svakom trenutku, bez ograničenja.

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možeš da postaviš njihova ograničenja. Više informacija potraži u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogući ili onemogući veb stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve U redu!