Otkrij savršenu kafu

Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationSveža mlevena kafa
Sveža mlevena kafa
Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationBlack ’n’ Easy
Black ’n’ Easy
Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationInsta Grand
Insta Grand

#hajmonakafu

#Fun #Recept #Kviz ##DidYouKnow #I miris i ukus #hajdedaimamovremenaPogledaj sve
Magija Perua u šoljici kafe!
#DidYouKnow

Magija Perua u šoljici kafe!

Upoznaj Grand Kafu

I miris i ukus i merak

Koe se raboti po jug? „Svrnite“ da čujete jedinstveni južnjački govor, vidite lepotu našeg juga i osetite gostoprimstvo i otvorenost naših ljudi. „Vikaj gu na kafu!“ – reći će južnjaci pre nego što pristave jednu pravu domaću i sa merakom je ispiju sa komšijom. 

Ovde svako mesto ima svoj jedinstveni šmek, čiji je sastavni deo i lokalna gastronomska ponuda – nadaleko poznat leskovački roštilj traži se i van granica Srbije, baš kao i pirotski kačkavalj i peglana kobasica.  

A za južnjake kažu da znaju šta je pravi merak – da znaju da uživaju u omiljenoj hrani, piću i kafi. Južnjaci znaju da kafa nije „samo jedan gutljaj na brzinu“; domaća kafa je pravi merak, pogotovo kada je pijemo sa komšijama! 

Kako bi na neki način proslavila gostoprimstvo, otvorenost i velikodušnost, koji su karakteristični za jug naše zemlje, Grand kafa pripremila je posebnu kampanju za ovaj deo Srbije – i to sa merakom! 

„Prihvatio sam sa merakom da budem deo nove kampanje za Grand kafu, jer lepotu ovog dela Srbije treba stalno isticati! Za mene je merak da uživam u svakom danu u svom rodnom kraju, da prošetam gradom, popričam sa komšijama, ali na kraju uvek – da popijem svoju omiljenu domaću – Grand kafu. Trenuci ispijanja kafe su trenuci pravog uživanja u jedinstvenom mirisu i ukusu“, kaže jedan od naših poznatih „južnjaka“, glumac Leskovačkog pozorišta Predrag  Pepi Smiljković, koji se proslavio ulogom Tike Špica u čuvenoj seriji „Porodično blago“. 

A da uživanje bude potpuno, Grand kafa je u saradnji sa partnerima Marmil trgovine, AS trgovine i Čutura marketi obezbedila svojim kupcima i zanimljive poklone. Zato brzo posetite ove prodajne objekte, kupite Grand kafu i očekujte vredne poklone!